Jukebox & Asociatia Altruist te invită la
JUKEBOX FOR LIFE
26 septembrie 2018
HARD ROCK CAFE

În data de 26 septembrie 2018, la Hard Rock Café Bucharest, va avea loc un eveniment special:
Jukebox For Life, un concert caritabil cu strângere de fonduri pentru susţinerea proiectului: “O casa pentru cinci copii”, initiat de Asociatia Altruist.

In satul Terca, comuna Lopatari, judetul Buzau, locuieste familia Draganescu, compusa din sapte membri , dintre care cinci copii minori. Isi duc traiul intr-o incapare improprie, folosita in trecut ca magazie – o anexa a gospodariei. Pana in primavara anului 2016 (mai exact a treia zi de Paste), locuiau in casa lor: mica si modesta. In acea zi, in jurul orei 6.00 dimineata, tatal s-a trezit intr-un nor de fum gros in casa. A reusit doar sa-si mai salveze copiii si sotia, care dormeau toti. Din bunurile din casa nu au mai putut salva nimic. Casa a ars cu toata agoniseala lor. Sotul , tatal copiilor – lucreaza la un atelier de prelucrare a lemnului, la 50 km de casa. Pleaca luni dimineata si se intoarce vineri seara, iar sambata mai merge la lucru “cu ziua” pe la vecini. Vara le este mai usor pentru ca si sotia lui mai merge la lucru tot “cu ziua”, dar iarna este cumplit. Sunt intr-un catun uitat de lume, departe de civilizatia urbana, iar pana la ei drumul pare ca nu duce nicaieri, este un drum greu practicabil, mai ales in conditii de ploaie sau zapada. Cu toate acestea, cele doua fetite mai mari (13 si 16 ani), merg la scoala si au rezultate bune. Cei trei fratiori mai mici sunt inca la gradinita, dar in curand vor incepe si ei scoala.

Au nevoie de o casuta decenta, cu trei dormitoare, in care copiii sa-si poata face temele, sa-si continue scoala, sa poata duce o viata putin mai buna.
De ce vrem sa-i ajutam:
– Pentru ca, desi sunt plini de nevoi, isi cresc copiii cum pot, nu i-au abandonat.
– Pentru ca, de cate ori i-au vizitat cei de la Asociatia Altruist, mama fie facea mancare, fie spala rufele in curte sau era la lucru la o vecina, iar pe sotul dumneaei l-am gasit acasa doar de Craciun. In rest era plecat la lucru.
– Sunt oameni buni, oameni simpli, carora nimeni nu le-a intins o mana de ajutor si care isi cresc copiii cu bun simt, cu educatie sanatoasa, cu respect pentru cei din jur.
Locul pe care a fost casa lor, masoara 12 metri lungime si 7 metri latime. Au curent electric. Pentru a-i ajuta cu constructia unei casute, avem nevoie de materiale: ciment, fier beton, BCA, agregate (nisip etc), rigips, placi OSB, acoperis (tabla), instalatie electrica (cabluri, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat), parchet, vopsea lavabila. Incalzirea este posibila doar cu sobe cu lemne.
Am contactat o echipa de constructori, care ne-au estimat un cost de 8-10.000 euro (inclusiv manopera). Termenul de executie primit, a fost de maxim 2 luni. Cu siguranta, cel mai frumos Craciun din viata lor, ar putea fi cel de anul acesta, daca am reusi impreuna sa strangem banii necesari pentru aceasta constructie.

Vino la concertul Jukebox For Life, din 26 septembrie 2018, la Hard Rock Café si susţine şi tu, alături de noi: „O casa pentru cinci copii”.

Biletele, sub formă de donaţii, au următoarele preţuri:
50 lei — VIP cu loc în faţa scenei
40 lei —cu loc la masă
30 lei — fără loc la masă

Toate încasările din bilete vor fi donate către Asociatia Altruist.

Biletele pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară şi la Hard Rock Cafe.

!!! Donatii se pot face si direct in contul asociatiei Altruist, cu mentiunea:
“O casa pentru cinci copii”
ASOCIATIA ALTRUIST, cont: RO41BTRLRONCRT0391287801 deschis la Banca Transilvania

Bucuresti, Str. Fabricii nr. 10, sector 6, Cod Fiscal: 29904150
Website: www.asociatia-altruist.com
Email: florina.bizic@asociatia-altruist.com
Tel:: 0729.199.218

Despre Asociatia Altruist
Asociatia Altruist a luat fiinta in anul 2016, cu scopul de a oferi o sansa la o viata normala copiilor din familii cu situatie materiala precara, in special din mediul rural. Din localitati indepartate de aglomeratiile urbane, catune uitate parca de lume, unde nimeni nu a ajuns sa intinda o mana de ajutor.
Cu ajutorul voluntarilor, culegem informatii si alegem familiile pe care le sustinem.
Urmarim in primul rand moralitatea adultilor din familie si analizam situatia din cauza careia au ajuns in pragul saraciei. De cele mai multe ori, acestea sunt: dezastre sau calamitati  aturale (incendii, inundatii), violenta domestica in urma careia mame singure isi cresc copiii, accidente de munca din cauza carora unul dintre parinti nu mai poate lucra.
Sunt situatii in care au ajuns fara voia lor si nu putem ramane nepasatori.
Saracia este principala cauza a abandonului scolar. Din lipsa posibilitatilor materiale foarte multi parinti renunta la a-si mai duce copiii la  gradinita sau la scoala. Acestor copii le este practic furat unul dintre drepturile fundamentale: dreptul la educatie.
Tendinta generala in Romania este de crestere a ratei abandonului scolar, in timp ce la nivelul U.E. aceasta este in scadere. Comparativ, la nivel rural rata este mult mai ridicata decat la nivel urban.
Pe termen lung, aceasta realitate duce la marginalizare sociala a indivizilor si la degradarea societatii.
Vrem sa contribuim la reducerea ratei abandonului scolar, in special in mediul rural, la integrarea sociala a copiilor proveniti din familii cu situatie materiala precara si la cresterea standardului
de viata al acestor copii.

Despre Jukebox & Bella Santiago
Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu aproape 20 ani de activitate și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din Romania.
Până în prezent, Jukebox a lansat 3 albume și alte 10 single-uri. În februarie 2017, trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, filipineza Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea Ta” si “Auzi Cum Bate”, noile piese având succes atât în țară, cât și peste hotare.

Trupa, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea
“Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018).

Toate concertele marca “Jukebox” sunt “ediție specială” iar veselia, carisma, autenticitatea și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internaționale, adaptarile originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele originale Jukebox și improvizațiile  muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriase de emotie si energie pozitivă.

Parteneri media Jukebox For Life:
Magic FM, Eva.ro, Bucuresteni.ro, VIP Style, BestMusic.ro, Let’sRock.ro