CENTRUL DE ZI

Pentru a asigura continuitatea supravegherii si educarii zilnice a copiilor, am decis infiintarea centrului de zi, unde copiii cu varsta intre 3 si 6 ani beneficiaza de servicii de ingrijire, cazare, hrana si educatie la standarde inalte.

Copiii isi desfasoara activitatile in sali mari si aerisite, dotate cu mobilier adecvat varstei, indrumati de cadre calificate, cu experienta.

Ne propunem dezvoltarea emotionala a fiecarui copil, intr-un mediu sigur, prietenos si familiar, formarea si imbunatatirea deprinderilor de viata independenta.

O zi la noi cuprinde: micul dejun, fructe, masa de pranz (felul intai si felul al doilea), gustare 1/gustare 2, somn si odihna, activitati educationale:
club de lectura, club de pictura, club de limbi straine, club de artcraft, jocuri de rol si activitati de educare a limbajului, dezvoltare personala, dezvoltarea abilitatilor psihomotrice, bune maniere, activitati sportive, inot si dans sportiv.

Sistemul de supraveghere video online este accesibil parintilor, fara costuri suplimentare.

Dispunem de o curte generoasa, amenajata cu jucarii de exterior, adecvate varstei.
Asiguram asistenta medicala permanenta cu un cadru calificat, putand oricand interveni pentru acordarea primului ajutor sau a altor ingrijiri medicale. Periodic medicul specialist pediatru efectueaza controale medicale amanuntite.

Fiecare zi in centrul nostru incepe cu triajul medical zilnic. Copiii care prezinta simptome medicale ale unei afectiuni ce pot afecta starea de sanatate a colectivitatii, nu sunt acceptati.

Meniul este realizat de catre medic nutritionist, este avizat de medicul pediatru al centrului si este pregatit in bucataria proprie autorizata, din ingrediente de foarte buna calitate.

Copiii beneficiaza de activitati educationale si recreative de calitate, sub atenta indrumare a personalului angajat.