Imparte bucurii! Fii Mos Craciun pentru o zi, pentru un copil pe care nu il stii!
Strangem, ne strangem, impartim si daruim! Asta vrem sa facem, impreuna cu voluntarii nostri din judetele Arges, Buzau si Valcea.
Cum? Cu ajutorul dumneavoastra, al tuturor celor care stiu ca a darui este mai nobil decat a primi.
Cand? In pragul sarbatorii sfinte a Craciunului.
Cui? Copiilor din familii defavorizate.
De Craciun, bucuria si emotia primirii cadourilor trebuie sa ajunga in toate casele in care exista copii!
Alaturati-va noua, prin donatii de hainute, incaltaminte, jucarii, de care copilul dumneavoastra nu mai are nevoie, alimente neperisabile (ulei, faina, malai, orez, paste fainoase, biscuiti, napolitane, conserve), cosmetice (sampon, sapun, pasta de dinti, crema, servetele umede).
Detalii la telefon: 0770.515.370 sau prin mesaj privat pe pagina facebook.
Va multumim pentru aportul dumneavoastra!

Multumiri!

Va multumim din suflet, tuturor acelora care v-ati alaturat noua, ASOCIATIEI ALTRUIST, prin donatii si sponsorizari, pentru actiunea noastra „Imparte bucurii! Fii Mos Craciun pentru o zi, pentru un copil pe care nu il stii!” – decembrie 2017.

Multumim, in egala masura, tuturor sponsorilor, partenerilor si voluntarilor, care ne-au sprijinit si fara de care nu am fi putut imparti atat de multe bucurii.

Multumim BIC Romania SRL pentru sponsorizarea cu instrumente de scris si colorat marca BIC, GEOLAILA COMIMPEX SRL, EASY PRINT SRL.

Multumim parintilor copiilor de la scoala nr 200, sector 3, Bucuresti, care au fost alaturi de noi pentru a doua oara consecutiv, prin donatii de alimente, dulciuri, hainute si jucarii, implicandu-i si pe copiii dumnealor, in acest fel invatandu-i si educandu-i pe acestia despre arta de a darui, de a fi altruist. Felicitari domnilor!

Multumim colectivului de angajati ai UM 01919, Otopeni, Ilfov, care, prin intermediul domnului Radu Costin, s-au alaturat noua, printr-o contributie baneasca, pe care dl Radu a transformat-o ulterior intr-o multime de alimente de baza si dulciuri. A fost o reala surpriza pentru noi, pentru mine in special. Felicitari domnilor pentru mobilizare si disponibilitate!

Multumim parintilor copiilor inscrisi la Altruist Kids Academy, sector 6, Bucuresti, care pentru a doua oara au fost alaturi de noi, prin donatii de hainute, jucarii, alimente, dulciuri si prin contributii banesti in urna amplasata la intrarea in sediul Altruist Kids Academy. Felicitari domnilor pentru implicare!

Multumim si voluntarilor care ne-au insotit si ajutat la impartirea si distribuirea bucuriilor!

Multumesc si angajatilor Asociatiei Altruist, pentru implicare si efort!

Felicitari tuturor celor care ne-au fost alaturi, pentru altruism si bunavointa!

Va multumesc pentru disponibilitatea dumneavoastra si pentru increderea pe care ne-o acordati!

Ma inclin cu emotie si apreciere in fata domniilor dumneavoastra, pentru ca altruismul este o combinatie intre minte si suflet!

Dumnezeu sa va ajute!

La multi ani! Sa fiti sanatosi si aveti un an plin de bucurii!

Cu respect,
Florina Bizic!
presedinte
ASOCIATIA ALTRUIST